BAŞKAN SAKA’DAN MESLEK LİSESİ’NE ACİL DESTEK
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde zemin oturması meydana gelen hasarı yerinde inceledi. Belediye olarak her zaman okullara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Edremit ilçesinde ki Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde zemin oturması nedeniyle okul içerisinde bir bölümde hasar meydana geldi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, konudan haberi olur olmaz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ertaş ve Fen İşleri Müdürü Levent Akdeniz ile birlikte okula gelerek incelemelerde bulundu. Mesleği de İnşaat Mühendisliği olan Başkan Saka, konu ile özel olarak ilgilenerek, yapılması gerekenler konusunda belediye olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti. Milli Eğitim yetkililerine ve okul idaresine gerekenlerin hemen yerine getirileceğinin sözünü verdi.
Başkan Kamil Saka, “Belediye olarak ilçemizde ki okullarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Kaymakamlık makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Tüm okullarımıza olduğu gibi bu okulumuzda da gerekli çalışmaları hemen yapacağız” dedi.
SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘Benim İçin Oku’ Projesi Kapsamında devam eden Okumaya Özendirme ve Gelecek nesiller

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yayınladığı mesaj ile yeni yılı kutladı. Başkan Arslan, “Değerli Edremitliler, 2020’de bir

Sevgili hemşehrilerim; İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinden dolayı buruk ve üzüntü içinde geçirdiğimiz 2020 yılını geride bırakırken,
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
Yorum Yap
EN SON HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
