KAYMAKAM SIRMALI İLE VEKİL MUSTAFA CANBEY NEYİ GÖRÜŞTÜ
Tarih : 19 Ekim 2018 - 22:51
EDREMİT’TE YAPILMASI PLANLANAN YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret ederek Edremit ilçemizde yapılması planlanan çalışmalar, geleceğe yönelik planlanan projeler ve yatırımlar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Edremit ilçemizde devam eden yatırımların süreçleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ziyarette; Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen Edremit Tarıma Dayalı (Süs Bitkileri-Seracılık) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili bilgiler sunuldu. Edremit’e kazandırılması planlanan yatırımların görüşüldüğü ziyarette; Körfez Üniversitesi, yeni öğretmenevi binası yapılması, turizm fakültesi ile doğa bilimleri ve mühendislik fakültelerinin kurulması, 300 öğrenci kapasiteli KYK yurdu yapılması, Edremit, Akçay, Güre ve Altınoluk kavşaklarına battı çıktı yapılması, arıtma tesisinin mevcut kapasitesinin artırılması, bazı mahallelerimizde kentsel dönüşüm yapılması, küçük sanayi sitesinin taşınması, zeytin zeytinyağı organize sanayi bölgesi kurulması ve ilçemizin ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede yeni huzurevi binası yapılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı; “Edremit ilçemize kazandırmayı düşündüğümüz yatırımlar üzerine faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Edremit’e yapılması planlanan projelerimize ve yatırımlarımıza ilgisinden ve duyarlılığından dolayı Sayın Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.
Etiketler : Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, edremit haber, edremit kaymakamı ali sırmalı, EDREMİT’TE YAPILMASI PLANLANAN YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ, hedef gazetesi, hedef haber
SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

NÜKLEER ENERJİYİ KULLANMADAN
NÜKLEER ENERJİYİ KULLANMADAN SÜPER GÜÇ OLUNMAZ, OLUNAMAZ Aşağıda paylaştığım, Amerikan Deniz Kuvvetleri’nin yeni nesil mühendislik

EDREMİT’E TARİHİ NOT BIRAKANLAR
BU GÜNE KADAR EDREMİT İÇİN HANGİ HAYIRLI İŞİ YAPMIŞLAR Nevin Sayman Hanım Kendisi Edremit’te tanınan yaptığı iş ve statüsüyle kariyeri

ALTINOLUK HALK KÜTÜPHANESİ
AÇILIŞ DAVETİ 19 Şubat Cuma günü (YARIN) – 14.30’da yenilenen Altınoluk Halk Kütüphanesi açılışı yapılacaktır. SELMAN
Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz
Yorum Yap
EN SON HABERLER
TELEGRAPH; SAVAŞIN GALİBİ TÜRKİYE
ÜNSAL DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
BİR KAÇ HATIRLATMA MÜSLÜMAN KANI AKITANLARDAN
İNSAN ÖLDÜRMEYİ MEŞRU GÖRMEK; HANGİ VİCDANA SIĞAR?
FATİHİN HOŞGÖRÜYE DAYALI İDARESİ ROL MODELİMİZDİR
BÜYÜKŞEHİR HER YERİ DEZENFEKTE EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR İŞTİRAKLERİNDEN BAGYAŞ’TAN ŞEFFAF İHALE
ŞAMPİYON BURHANİYE BELESİYESPOR
WİKİPEDİA’YA TÜRKİYE’DEN ERİŞİM ENGELLENDİ
BALIKESİR DE 11 İLÇE DE HAYIR. 9 İLÇE DE EVET ÇIKTI İŞTE SONUÇLAR VE DETAYLAR.
KÖŞE YAZARLARI
